3D Kronen

Kronen

Kroon plaatsen? In onze praktijk is het mogelijk om binnen 1 dag een kroon tand te vervaardigen met ons CEREC 3D kronen systeem. Cerec is de naam van een hightech, digitaal CAD/CAM systeem dat bestaat uit een camera, een digitale mond scanner en een computergestuurd slijp apparaat. Hiermee is het voor de tandarts mogelijk om binnen één zitting een nieuwe porseleinen kroon tand te maken. 

“Binnen één bezoek aan de tandarts een kroon of andere tand vervangende restauratie met de CEREC methode.”

Hoe werkt het laten plaatsen van een CEREC Kroon of Brug?

CEREC KroonDe tandarts maakt tijdens een CEREC behandeling met behulp van een scanner en een speciale mondcamera een digitale opname van de afgeslepen gebitselementen in uw gebit. Op een 3D computer wordt vervolgens een perfect passende kroon of brug in de juiste kleur ontworpen. Daarna stuurt de computer een freesmachine aan die heel nauwkeurig een kroon slijpt uit een blokje porselein. Tot slot wordt de kroon verder ingekleurd, geglazuurd en gebakken in een speciale oven. Na ongeveer anderhalf tot twee uur is de nieuwe CEREC kroon klaar en kan de tandarts deze unieke kroon plaatsen in uw mond.

Cerec kronen plaatsen

 

Het voordeel van een Cerec kroon is dat deze in één keer geplaatst kan worden. Wij maken terwijl u wacht uw kroon met onze Cerec machine. De kronen zijn metaalvrij. Het materiaal is iets harder en sterker dan porselein. Wij ontwerpen deze kroon precies naar uw gebit.

Voordelen van een Cerec kroon of brug?

  • Uw nieuwe 3D kroon is binnen één zitting gereed;
  • U hoeft niet tijdelijk een noodkroon te dragen;
  • Door 3D computer methode perfect passende kroon of brug;
  • Een afdruk is niet meer nodig omdat wij uw gebit digitaal scannen;
  • CEREC Kronen hebben een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.

Meer informatie over Cerec Kronen?

Het 3D computer systeem vervaardigd volledig keramische Cerec vullingen, tand kronen en facings. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor het plaatsen van een Cerec kroon of brug, of wilt meer informatie over bijvoorbeeld de prijs/kosten van een kroon of tandimplantaten? U kunt een consult afspraak inplannen door te bellen naar:

☎ Telefoonnummer: 038 – 376 4755
✉ E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cerec Kronen Folder

Wilt u zich verder inlezen over Cerec kronen, u kunt daarvoor deze Folder Cerec kronen raadplegen of onderstaande voorlichtingsfilm bekijken van Henry Schein Nederland.

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!