Vacatures

 

 

 • Vacature orthodontie assistent - 16-24 uur

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de tandheelkunde? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste orthodontie assistente voor 16-24 uur per week. .

  Als orthodontieassistente ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de tandarts voor orthodontie. Je hebt bij ons veel verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan het assisteren bij het plaatsen en verwijderen van beugels, controles uitvoeren, het maken van röntgenfoto's en het geven van instructies aan patiënten over mondhygiëne. Daarnaast zorg je voor een goede hygiëne in de praktijk en draag je bij aan een prettige werkomgeving.

  Heb jij passie voor het vak en wil je patiënten met een goed en tevreden gevoel de deur uit laten gaan? Lees dan snel verder!

  Wat zoeken wij?

  Wij zoeken iemand met ervaring, passie voor het vak, goede communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid en je bent representatief. Ervaring als orthodontieassistente is een pré. Heb je nog niet zoveel ervaring? Dan ben je ook welkom. We bieden namelijk de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen! .

  Wat bieden wij?

  Onze verwijspraktijk is altijd volop in beweging. We bieden meerdere specialismen aan waaronder implantologie, kleine chirurgie en orthodontie. We werken met een deskundig team en beschikken over moderne technieken.

  Je krijgt ruimte om jouw expertise in de praktijk te brengen en om je te ontwikkelen, in een fijne en stimulerende werkomgeving. Daarnaast ontvang je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden conform KNMT en ontwikkelmogelijkheden!

  Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen!l

 • Vacature baliemedewerk(st)er - 16-24 uur

  Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de tandheelkunde? Dan hebben we een mooie vacature voor je! Wij zijn namelijk op zoek naar een baliemedewerk(st)er voor 16-24 uur per week.

  Als baliemedewerkster ben je het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Je ontvangt hen met een glimlach, maakt afspraken en beantwoordt vragen over behandelingen en facturatie. Daarnaast heb je een ondersteunde rol in ons tandtechnisch laboratorium en heb je diverse administratieve taken.

  Wat zoeken wij?

  We zoeken iemand met uitstekende communicatieve skills, iemand die gestructureerd is en goed kan plannen. Ervaring binnen de tandheelkunde is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. We bieden ook interne trainingen aan om jouw kennis verder te ontwikkelen.

  Wat bieden wij?

  Onze verwijspraktijk is altijd volop in beweging. We bieden meerdere specialismen aan waaronder implantologie, kleine chirurgie en orthodontie. We werken met een deskundig team en beschikken over moderne technieken. Binnen onze locatie is een Tandtechnisch Laboratorium (TTL Wezep) gevestigd. Diverse gebitsprotheses worden in eigen huis gemaakt door onze tandtechnici.

  Je krijgt ruimte om jouw expertise in de praktijk te brengen en om je te ontwikkelen, in een fijne en stimulerende werkomgeving. Daarnaast ontvang je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden conform KNMT en ontwikkelmogelijkheden!

  Wil je graag aan de slag als baliemedewerkster in onze verwijspraktijk? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken er naar uit om van je te horen!

 • Vacature Prothesetechnicus / KPT-er - 24 uur

  Ons Tandtechnisch Laboratorium is van alle markten thuis. Naast de meer conventionele technieken, werken we ook met de allernieuwste technieken, digitale scanner, freesmachine en 3D-printer. Patiënten worden direct behandeld in een eigen behandelkamer, maar ook in de verwijs- en tandartspraktijken in de omgeving. In dit bedrijf werken we samen, om elke dag hoogwaardige kronen, bruggen ook op implantaten en protheses te vervaardigen


  Daarom zoeken wij een: Prothesetechnicus/KPT-er voor 24 uur per week.

  Omschrijving:

  Als prothesetechnicus behandel je de patiënt aan de stoel. Daarnaast bestaat deze functie uit tandtechnische werkzaamheden.

  Functie-eisen:

  Wij vragen van een prothesetechnicus:

  • Een afgeronde opleiding tandtechniek
  • Ervaring in het behandelen van patiënten
  • Affiniteit met het behandelen van patiënten in verpleeghuizen een pre, maar geen vereiste

  Persoonlijke kenmerken:

  • Zelfstandig kunnen werken en plannen
  • Communicatief vaardig
  • Stressbestendig
  • Teamplayer
  • Proactieve instelling voor het anticiperen op ontwikkelingen
  • Integriteit bij de omgang met vertrouwelijke (patiënten)informatie

  Wij bieden jou:

  • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris
  • Je wordt onderdeel van een klein, professioneel en gezellig team binnen een groeiende organisatie
  • Enthousiast geworden?

   Ben jij de prothesetechnicus waarnaar wij op zoek zijn? Reageer dan snel, stuur jouw CV met een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Tandarts / implantoloog – 16 uur

  Veluwe Mondzorg is een praktijk die altijd volop in beweging is. We bieden meerdere specialismen aan waaronder implantologie, kleine chirurgie, orthodontie en prothetiek. Daarbij beschikken wij ook over een technisch laboratorium waardoor wij onze patiënten van begin tot eind van dienst kunnen zijn. Dat is wat we willen. En, dankzij onze tevreden patiënten groeien wij!

  Daarom zoeken wij een: tandarts/implantoloog

  Omschrijving:

  Als tandarts bij Veluwe Mondzorg werk je als algemeen practicus in samenwerking met de tandarts-eigenaar en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Je werkgebied beslaat de tandheelkunde in zijn volledige breedte, ook implantologie.

  Je werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om te sparren.

  Functie-eisen:

  Wij vragen van een Tandarts:

  • BIG-geregistreerd
  • Algemeen practicus
  • Iemand die kan implanteren, ervaring heeft met prothesewerk, kennis heeft van orthodontie
  • Rustig en geduldig
  • Patiëntgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

  Arbeidsvoorwaarden:

  Werken als ZZP’er of in loondienst.

  Interesse?

  Ben jij de tandarts waarnaar wij op zoek zijn? Reageer dan snel, stuur je CV met een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veluwe Mondzorg - Specialistische tandheelkunde op maat.

Het team

Het team

Openingstijden

Openingstijden

Tarieven

Tarieven

Gesloten?

Gesloten?

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

knmt

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgmail voor zorgverleners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd