Open dag Veluwe Mondzorg 17 en 18 augustus 2018

Onze open dag staat weer voor de deur. Dit jaar organiseren wij aansluitend zelfs twee open dagen! U bent welkom op vrijdag 17 augustus tussen 19:00 - 21:00 uur en op zaterdag 18 augustus tussen 09:00 - 12:00 uur. Profiteer van een gratis consult bij inschrijven.

U bent van harte welkom op deze dagen om een kijkje achter de schermen te nemen. U kunt rond kijken in de praktijk en vragen stellen aan onze tandartsen en medewerkers. Lees op deze website alles over de behandelingen die wij aanbieden. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via 038-3764755

U bent van harte uitgenodigd, Team Veluwe Mondzorg

Bezoek onze open dag!

U bent van harte welkom op:

  • vrijdag 17 augustus tussen 19:00 - 21:00 uur
  • zaterdag 18 augustus tussen 09:00 - 12:00 uur

Gespecialiseerde mondzorg

Veluwe Mondzorg is een gespecialiseerde praktijk voor tandprothetiek en implantologie. U kunt bij ons terecht voor een kunstgebit of klikgebit. Op verwijzing van uw tandarts bent u voor een implantaatbehandeling of een CEREC-kroon of brug ook van harte welkom bij Veluwe Mondzorg. Na afronding van het behandeltraject gaat u weer terug naar uw huistandarts. Alleen voor de nazorgbehandelingen blijft u bij ons terugkomen.

Tandtechnisch laboratorium Wezep, TTL Wezep, binnen Veluwe Mondzorg

Door de interne aanwezigheid van een tandtechnisch laboratorium bestaat er een bijzondere band tussen tandarts en tandtechnici. Door deze samenwerking kunnen we u snel behandelen. Of het nu voor een drukplek, reparatie of nieuwe prothese is.

Persoonlijke zorg

Wij hechten veel waarde aan advies en service. Voorafgaand aan een behandeling nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Zo kunnen we rustig kennismaken, uitleg geven over de behandelmethode, uw mondsituatie onderzoeken en een behandelplan opstellen. Voor angstige patiënten trekken we extra tijd uit. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling. U kunt ook bij ons terecht voor nazorg, tandprothetische reparaties en advies op maat.

Tandarts voor orthodontie

Adviseert uw tandarts een beugel? Veluwe Mondzorg is ook een tandarts voor orthodontie. Wij hebben ruime ervaring met orthodontische behandelingen zoals een beugel voor kinderen én volwassenen. Ook als u een andere tandarts heeft, bent u bij ons van harte welkom. Graag wel in overleg met uw eigen tandarts. Tijdens het traject blijft u uw eigen tandarts bezoeken voor de reguliere controles en behandelingen

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!