Nieuws | Veluwe Mondzorg

Bekijk hier het laatste nieuws over onze gespecialiseerde praktijk en nieuws over tandheelkunde in het algemeen. Van klikgebit tot tandartstarieven in 2017, hier vind u ons tandarts en tandheelkunde gerelateerd nieuws. Ook leest u hier alles over de open dag van Veluwe Mondzorg.

TTL Wezep Sponsort 2e Team Badminton '80

Tandtechnische Laboratorium T.T.L. Wezep sponsort de nieuwe tenues van het 2e team van Badminton '80. T.T.L. Wezep B.V. verzorgt binnen Veluwe Mondzorg de Tandtechniek.

Lees meer

Rode kruis gouden kronen plan

Met de deelname aan het Gouden Kronen Plan van het Rode Kruis draagt Veluwe Mondzorg bij aan de samenleving. Met het geldt dat dit edelmetaal oplevert worden kinderen geholpen die die lijden onder natuurrampen.

Van het geld worden onder andere kinderen op de Filipijnen geholpen. Elk jaar weer worden veel ouders en kinderen getroffen door door de verwoestende overstromingen en orkanen. Ziekte en epidemieën liggen daarom altijd op de loer en maakt de bevolking erg kwetsbaar.

Lees meer

Niet nagekomen afspraak

Als u bij ons een behandeling of controle niet nakomt, brengen wij dat in rekening. Wij hadden in de vrijgevallen tijd iemand anders van dienst kunnen zijn. Wij begrijpen dat dit voor u vervelend is, maar hopen dat u inziet dat wij binnen onze praktijk de tijd graag optimaal besteden.

Aangezien wij ons maatschappelijk betrokken voelen, zullen wij uw bijdrage van de niet nagekomen afspraak schenken aan de Tjommie Foundation of stichting AAP.

Lees meer

Tandartstarieven 2017

De tandartstarieven voor 2017 zijn bekend gemaakt en worden nu vermeld op onze website. Heeft u vragen over onze tandartstarieven of wilt u een tandartsbegroting laten maken? Neem dan contact met ons op via e-mail of maak een afspraak door te bellen naar 038-376 47 55.

Lees meer

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!