Nieuws | Veluwe Mondzorg

Bekijk hier het laatste nieuws over onze gespecialiseerde praktijk en nieuws over tandheelkunde in het algemeen. Van klikgebit tot tandartstarieven in 2022, hier vindt u ons tandarts en tandheelkunde gerelateerd nieuws. Ook leest u hier alles over de open dag van Veluwe Mondzorg.

Vacature orthodontie assistent | 16-24 uur

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de tandheelkunde? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste orthodontie assistente voor 16-24 uur per week. .

Als orthodontieassistente ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de tandarts voor orthodontie. Je hebt bij ons veel verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan het assisteren bij het plaatsen en verwijderen van beugels, controles uitvoeren, het maken van röntgenfoto's en het geven van instructies aan patiënten over mondhygiëne. Daarnaast zorg je voor een goede hygiëne in de praktijk en draag je bij aan een prettige werkomgeving.

Heb jij passie voor het vak en wil je patiënten met een goed en tevreden gevoel de deur uit laten gaan? Lees dan snel verder!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand met ervaring, passie voor het vak, goede communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid en je bent representatief. Ervaring als orthodontieassistente is een pré. Heb je nog niet zoveel ervaring? Dan ben je ook welkom. We bieden namelijk de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen! .

Wat bieden wij?

Onze verwijspraktijk is altijd volop in beweging. We bieden meerdere specialismen aan waaronder implantologie, kleine chirurgie en orthodontie. We werken met een deskundig team en beschikken over moderne technieken.

Je krijgt ruimte om jouw expertise in de praktijk te brengen en om je te ontwikkelen, in een fijne en stimulerende werkomgeving. Daarnaast ontvang je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden conform KNMT en ontwikkelmogelijkheden!

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen!

Tarievenlijst en vergoedingen 2023

De nieuwe tarieven treden in werking met ingang van 1 januari 2023 en de tarieven vervallen met ingang van 1 januari 2024. Het gaat om de maximum tarieven die in rekening worden gebracht. Contacteer uw zorgverzekering voor eventuele vergoedingen. Deze zijn per verzekering verschillend. Verder moet er rekening gehouden worden met een eigen bijdrage.

>> Bekijk hier de tandartstarieven voor 2023 <<

Praktijk gesloten 1 en 2 november

De praktijk is gesloten op dinsdag 1 november en woensdag 2 november. Donderdag 3 november staan we weer voor u klaar! Heeft u een spoedgeval? Via onze automatische telefoonbeantwoorder hoort u waar u terecht kan 038-3764755.

Vacature Prothesetechnicus / KPT-er - 24 uur

Ons Tandtechnisch Laboratorium is van alle markten thuis. Naast de meer conventionele technieken, werken we ook met de allernieuwste technieken, digitale scanner, freesmachine en 3D-printer. Patiënten worden direct behandeld in een eigen behandelkamer, maar ook in de verwijs- en tandartspraktijken in de omgeving. In dit bedrijf werken we samen, om elke dag hoogwaardige kronen, bruggen ook op implantaten en protheses te vervaardigen

Lees meer

Vacature Tandarts / implantoloog – 16 uur

Veluwe Mondzorg is een praktijk die altijd volop in beweging is. We bieden meerdere specialismen aan waaronder implantologie, kleine chirurgie, orthodontie en prothetiek. Daarbij beschikken wij ook over een technisch laboratorium waardoor wij onze patiënten van begin tot eind van dienst kunnen zijn. Dat is wat we willen. En, dankzij onze tevreden patiënten groeien wij!

Lees meer

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 17.00

Vragen of Afspraak maken?
Bel 038-376 4755

knmt

Over ons

Veluwe Mondzorg
Stationsweg 47
8091 AB Wezep
038 – 376 47 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgmail voor zorgverleners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Our website is protected by DMC Firewall!